Siitä onkin taas ehtinyt vierähtämään tovi,kun tänne viimeksi olen ehtinyt kirjoitella. Kerroin aiemmin kuinka lähdemme koko perhe minilomalle Naantalin kylpylään ja loma oli meille kaikille ihanan virkistävä irtiotto arjesta. Varsinkin 6-vuotias tyttäreni nautti reissusta ja kylpylän allasosaston riemuista hymyssä suin :) Pikkumieskin (6kk) oli innoissaan, kun pääsi uusien rattaiden kyytiin ja komensi melkoisella karjahduksella aina hetkeksikin pysähtyneet rattaat uudelleen liikkeelle:) Hotellipuoli oli täynnä joten majoituimme Sunborn Yacht-hotellissa, joka on entinen risteilijä. Huoneemme oli loistavan kokoinen, tilava koko perheelle tavaroineen ja rattaineen. Tällainen näky odottaa Laivahotellin aulassa:

IMG_0305-normal.jpg

Ja kylpyhuoneessa oli laitettu siistiin riviin näin söpösiä pikkuisia kauneudenhoito tuotepulloja:

IMG_0297-normal.jpg

Toi syvennys ja lasihyllyt on aikas tyylikäs sisustusjutska kylppärissä ja tässä kylpyhuoneessa oli myös yhdellä seinällä makee mosaiikki. 

IMG_0294-normal.jpg

Syömässä kävimme Kylpylässä sijaitsevassa Thai Gardenissa, jossa on erinomaista thaikkuruokaa ja tyttärellekin löytyi lastenlistalta mieluisa annos, vaikka hieman jännitti joudummeko nolosti poistumaan ravintolapöydästä tilaamatta mitään. Kylpylässä on siis erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, mutta hinnassa näkyy kylpylälisä. Lisää valinnanvaraa ruokapaikkoihin löytyy Naantalin satamasta, missä ruokailu onnistuu hieman halvemmallakin. 

Aika nopea ja tiivis reissu tämä yksi yö oli. Saapumispäivänä ehdimme kylpemään ja syömään, ja sitten olikin jo lasten nukkumaan menoaika. Lähtöpäivänä ihanaihana aamiainen, nopea kylpy ja kotiinlähtö kiireellä suomen peliä katsomaan:) Täytyy sanoa, että ei tähän yhdenyön reissuun kyllä kovin hyvin saa sovitettua muumimaailmaa ja kävelyretkeä Naantalin idylliseen vanhaan kaupunkiin ja satama-alueelle. 

Jeps, nyt tämä tästä aiheesta ja tämä mama alkaa muuntautumaan hotmamaksi, koska aion ottaa kaiken ilon irti rakkaiden ystävieni seurasta ja suomen suurimmasta takapihafestivaalista: Pöheikön Pölläyksestä!!!