Kannattaa aloittaa aamu ihanalla aamiaisella niin päivästäkin tulee parempi. Minä leivoin aamukahvin kylkeen tälläisen gluteiinittoman ja maidottoman leipäsen:
Leipäsen taikinan valmistamiseen käytin :
250 g hirssihiutaleita
Sen verran vettä, että taikinasta tulee melko löysä
Oliiviöljyä iso lorautus
Ripaus suolaa
Leipäsen koristelin:
Kivettömillä Kalamata-oliiveilla
Tomaattisiivuilla
Tuoreella timjamilla
Koristelun jälkeen leipänen oli valmis uuniin 200 asteeseen n. kymmeneksi minuutiksi.
Uunituoreen leipäsen päälle levitin makua ja kiiltoa vielä oliiviöljyllä.
Helppoa ja nopeaa iloa erityisruokavalioon. Mahdollisuus useisiin erilaisiin variaatiohin esim. lisäämällä sipulia, eri sipuleita, vihreitä- ja / tai mustia oliiveja, herkkusieniä tai eri tuoreyrttejä
Kommentit